AddThis Social Bookmark Button

condamne sorifSorif Travel: nieuwe overtuiging in de rechtbank 
Het slachtoffer opgelopen door SOSpelerin

Kort na zijn veroordeling in april Sorif Travel, dader, heeft opnieuw het slachtoffer van de toorn van rechtvaardigheid.

Deze keer was hij een rechtszaak tegen een familie die Umrah uitgevoerd in april 2014.

Eenmaal is geen gewoonte, Sorif Travel geschonden zijn verplichtingen. Hij had de familie van pelgrims Hilton Hotel, vijf sterren beloofd. In plaats van dit hotel, bevonden zij zich in een ellendige gebouw dat is het fundament niet bestemd voor woningbouw. Slechte hygiëne, geen gids bij de hand om hen te vergezellen, laat staan ​​dat je ze uit deze situatie, en vele andere problemen.

Na vele telefoontjes, klachten, woede-uitbarstingen, het hoofd van Sorif Travel, die speelde voor 18 uur schizofrene volledig ontkennen van het probleem, uiteindelijk hen te huisvesten in een hotel in plaats fatsoenlijk. Behalve ... ze moesten verblijven in een kamer voor 4 personen, bevonden zij zich in een smalle ruimte verpakt als sardines. Vermoeid door deze inteminables ruzies met het agentschap, worden ze ontslag om te verblijven in die kamer.

Bij hun terugkeer, de pelgrims waren voorzichtig om de foto's en het schriftelijk bewijs, contact SOSpelerin houden en begon een rechtszaak tegen het agentschap.

Geschillencommissie Reizen Commissie, die deze zaak oordeelde expliciet erkend dat er sprake was "misleiding" van het hoofd van Sorif Travel ten opzichte van haar klanten.

Resultaat: Sorif Reizen is veroordeeld tot een bedrag van € 3300 te betalen aan de familie in kwestie.

We hopen dat deze overtuiging, en de volgende zal worden gezien als een duidelijk signaal aan de Hajj en Umrah uitzendbureaus hun ten opzichte van hun klanten te voldoen en ze markeren ze een beetje respect.

We hopen ook dat het door pelgrims wordt ontvangen als een aanmoediging om niet stil te zijn, niet om alllow verachten zo veel. Zeker Islam vraagt ​​om vergeving, maar ook en vooral nodigt uit tot het algemeen belang, het belang van de vele, meer dan individueel belang passeren. Dus het is niet een oplossing voor hun wandaden zelfzuchtig agentschappen vergeven en hen in staat stellen om te beginnen om elk jaar pelgrims rippen ongestraft.

Felicitatie deze familie voor zijn vasthoudendheid en verantwoordelijkheidszin.

Andere voorbeelden zullen volgen, insha'Allah.